Kapadokya Üniversitesi
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Söyleşisi

Etkinlik Detayları

  • 21 Haziran 2025 - 10:00
  • Uçhisar Yerleşkesi Konferans Salonu

Konu başlıkları:

-Enerji Verimliliğinin Sürdürülebilir Gastronomide Önemi ve ISO 50001

-Sürdürülebilir Turizm’de Dijital Çözümler | Carbon Gate Platformu

-Sürdürülebilir Gastronomi ile Tarihi Kent Merkezlerinin Canlandırılması

-Yavaşla, Düşün, Tat: Sürdürülebilir Gastronomi ve Yeryüzü Pazarları

Not: Etkinliğe katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verilecektir.

Konuşmacılar: 

Onur Aksoy, Control Union, Turizm Sertifikasyon Koordinatörü Baş Denetçi

Okan Dursun, Carbon Gate, Kurucu Ortak & CEO

Tuğçe Ertan Meriç, SC Certification,, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm Sertifikasyon Baş Denetçisi

Hamit Gökay Meriç, SC Certification, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm Sertifikasyon Koordinatörü

Moderatörler: 

Celal Uysal

Öğr. Gör. M. Ufuk Keşoğlu

Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları), 5 (Diğer Bölüm ve Programlar)

Etkinlik Detay
Etkinlik Türü
Söyleşi
Düzenleyen Birim
Program
Katılım Şekli
Yüzyüze
Yapılacağı Yerleşke
Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer
Uçhisar Yerleşkesi Konferans Salonu

Eğitimin Amacı

Genç Akademisyenler İçin TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Fonlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi ile doktora yeterliliğini almış, tez aşamasına geçmiş doktora öğrencileri veya doktora mezunu araştırmacıların ulusal ve uluslararası fon kaynaklarından destek alarak başarılı projeler geliştirmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak amaçlanmaktadır.