Konu başlıkları:
-Enerji Verimliliğinin Sürdürülebilir Gastronomide Önemi ve ISO 50001
-Sürdürülebilir Turizm’de Dijital Çözümler | Carbon Gate Platformu
-Sürdürülebilir Gastronomi ile Tarihi Kent Merkezlerinin Canlandırılması
-Yavaşla, Düşün, Tat: Sürdürülebilir Gastronomi ve Yeryüzü Pazarları
Not: Etkinliğe katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verilecektir.
Konuşmacılar:
Onur Aksoy, Control Union, Turizm Sertifikasyon Koordinatörü Baş Denetçi
Okan Dursun, Carbon Gate, Kurucu Ortak & CEO
Tuğçe Ertan Meriç, SC Certification,, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm Sertifikasyon Baş Denetçisi
Hamit Gökay Meriç, SC Certification, Güneydoğu Asya Sürdürülebilir Turizm Sertifikasyon Koordinatörü
Moderatörler:
Celal Uysal
Öğr. Gör. M. Ufuk Keşoğlu
Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları), 5 (Diğer Bölüm ve Programlar)
Genç Akademisyenler İçin TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Fonlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi ile doktora yeterliliğini almış, tez aşamasına geçmiş doktora öğrencileri veya doktora mezunu araştırmacıların ulusal ve uluslararası fon kaynaklarından destek alarak başarılı projeler geliştirmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak amaçlanmaktadır.